شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

جزئیاتی از جلسه غیرعلنی امروز نمایندگان | راه‌اندازی مرکز مبادلات ارزی شرایط بازار ارز را بهتر می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۱۴۵۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۲
جزئیاتی از جلسه غیرعلنی امروز نمایندگان | راه‌اندازی مرکز مبادلات ارزی شرایط بازار ارز را بهتر می‌کند
نماینده مردم جغتای، جوین و سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه غیر علنی امروز مجلس اظهار کرد: امروز جلسه‌ای به صورت غیرعلنی در باب گرانی‌ها داشتیم. در این جلسه تاکید شد خوشبختانه با ایجاد مرکز مبادلات ارزی فضای بهتری برای موضوع ارز ایجاد شده و قیمت دلار ۴۱ هزار و ۵۰۰ و نرخ حواله آن ۳۶ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین و به نوعی کشف قیمت شد.

بهروز محبی نجم‌آبادی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه قیمت‌های مرکز مبادلات ارزی قیمت واقعی بازار است. متاسفانه دلالی و آن سه درصد مبادلات آزاد ارزی فضا را به سمتی برده که یک انتظار تورمی و یک جو نامناسب در کشور ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: نمایندگان در حال پیگیری این موضوعات هستند و امروز هم نمایندگان خواستند احمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس بانک مرکزی نیز فردا در جلسه علنی مجلس حضور یابند.

محبی نجم‌آبادی اضافه کرد: همچنین بودجه سال ۱۴۰۲ دارای پالس‌های مثبتی برای کنترل قیمت‌هاست و دنبال موضوع شماره‌گذاری خودور‌های باقی‌مانده در مناطق آزاد هستیم. علاوه بر این مجلس تلاش دارد برای واردات خودرو‌های دست‌دوم مجوز‌های لازم را در اختیار دولت قرار دهد. علی‌رغم همه این‌ها باز هم عکس‌العمل بازار به شکل دیگری است.

نماینده مردم جغتای، جوین و سبزوار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به نظر می‌رسد امروز دولت و مجلس در یک آزمون جدی قرار دارند چراکه براساس محاسبات روی کاغذ و بر مبنای شاخص‌های اقتصادی نباید وضع بازار اینگونه باشد. این شرایط مشخص می‌کند دلالی و سوداگری و همچنین نقدینگی سال‌های اخیر که ۵.۵ میلیون میلیارد تومان است، نیاز‌های کاذبی ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط فروش نفت و مبادلات تجاری کشور در وضعیت نسبتا مطلوبی قرار دارد و تراز تجاری‌مان نیز مثبت است. به عقیده من بهتر است مردم کمی صبر کرده و به برخی بازار‌ها مانند ارز ورود نکنند، چون معلوم نیست شرایط این بازار‌ها ادامه پیدا کند. دولت نیز قطعا با نیاز‌های کاذب بازار ارز برخورد می‌کند.

نماینده مردم جغتای، جوین و سبزوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: من نیز نامه‌ای چندبندی به رئیس مجلس ارسال و در آن تصریح کردم بررسی شرایط بازار ارز نیازمند کمیته‌های تخصصی است. باید توجه داشت آنچه که برای همه ما و قوای حاکمیتی اهمیت دارد، معیشت مردم است و باید تلاش کنیم در جهت بهبود آن اقدام نماییم.

محبی نجم‌آبادی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال طرح سوال و یا استیضاح از اعضای هیات دولت وجود خواهد داشت نیز گفت: باید توجه داشت ابهام و سوال مقدمه استیضاح است و اگر در سوالات طرح شده، مشخص شود که عدم شایستگی یک مقام مسئول منجر به بروز برخی مسائل شده، مجلس ابایی از استفاده از حق قانونی خود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->